Retur

Dacă ați cumpărat produsele pentru uz personal (nu ați menționat CUI sau CIF în comandă), atunci în calitate de client (consumator) aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, fără să menționați motivul returnării. Cum puteți proceda în această situație?

  • Produsele se vor expedia prin curier la adresa Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Sector 6, Bucuresti – Magazin Power-LED, iar plata transportului va fi suportata de client. In colet se va atasa o copie dupa factura si contul IBAN in care se va face plata pentru produsele returnate.
  • In cazul in care returul se datoreaza unei probleme tehnice sau a greseli a comerciantului, plata transportului va fi suportata de comerciant.

   

Coletul vă rugăm să ni-l trimiteți prin Fan Courier sau Urgent Cargus la adresa pentru reclamații: Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Sector 6, Bucuresti – Magazin Power-LED. Vă rugăm să nu trimiteți coletele cu plata ramburs!

 

În cazul nerespectării condițiilor stabilite mai sus, posibilitatea returnării produselor nu trebuie neapărat recunoscută.

 

Dacă ați cumpărat pentru scopurile firmei (în comanda ați introdus CUI), nu mai sunteți consumator, ci intermediar. Din acest motiv, conform prevederilor legale, nu aveți dreptul la returnarea produselor în 14 zile calendaristice.

 

Produsele achizitionate din magazin se pot returna doar prin schimbul cu un alt produs. Nu se returneaza contravaloarea acestora in bani!